FM Nack5 79.5 transmeton si Japonia dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Japanese, Rock por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip-hop, urban, R&B etj. FM Nack5 79,5 për vizion kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre duan të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Japonia ka vet traditën e saj të bukur të muzikës dhe kulturës, FM Nack5 79.5 shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të organizojmë programe që do të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. Faqja zyrtare e FM Nack5 79.5 është www.nack5.co.jp
FM Nack5 79.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Japoni : FM Nack5 79.5 ]