FM Gunma

Info koment Stacione raport

radio stacion FM me Gunma Prefekturës si zonë të synuar për transmetim. Një organizatë e ekuilibruar që nuk është një muzikore- anë. Transmetim të drejtpërdrejtë e bejzbollit shkollës së mesme verore (turneu Gunma) dhe e J-League Division dytë Zaspa Kusatsu Loja host transmetim janë transmetuar edhe.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.fmgunma.com

Cicëroj: fmgunma

Numri i kontaktit: 027-230-1880

Adresë: Yubinbango371-8533 Maebashi, Gunma Prefektura ndërtimi Wakamiya-cho 1-4-8 GN

Vend: Japoni

loading...

Japan Radio Stations

Popular Stations