CBC Radio Japan broadcasters believe in providing Japanis music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Japanis tracks, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

CBC Radio Japan official website address is hicbc.com

CBC Radio Japan
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Japoni : CBC Radio Japan ]