Stylz FM

Info koment Stacione raport

Stylz FM është e njohur në të gjithë Xhamajka për shkak të lajmeve të saj jetojnë në botën e muzikës, playlists bukur plot me këngë popullore dhe ndërveprimit dëgjues me ta. Radio u krijua për herë të parë me qëllim për të sjellë njerëz nga zona të ndryshme nën një ombrellë të vetme e muzikës dhe më vonë me rritjen e popullaritetit të internetit dhe internet mesme argëtuese STYLZ FM ka filluar të transmetojë në ajër nëpërmjet internetit shumë.
Stylz FM adresa website zyrtar është www.stylzfm.com

Vend: Jamaica

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations