Riddim1 Radio

Info koment Stacione raport

Transmetimin nga zemra e në qendër të qytetit Kingston shtëpinë e muzikës popullore Xhamajkës, Riddim 1 Radio është në lidhje me lidh botën nëpërmjet muzikës përbashkët të origjinës West afrikane. Reggae, pagëzoj, dancehall, një mundi, dubstep, Soca, zhul, kurth, r&b, hip hop dhe Reggaeton janë shpërthimet në nivel global dhe ne jemi këtu për të dhënë më të mirë të RIDDIMS.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.riddim1radio.com

Email: riddimradio6@gmail.com

Vend: Jamaica

Zhanret:

loading...

Popular Stations