partia FM 91.3

Info koment Stacione raport

partia FM 91.3 radio është një më pak flet stacion i ri hot Caribbean Entertainment Radio, DJ tona të luajtur më të mirë të partisë dhe radio muzikë, reggae, Soca, hip hop, RnB, jam i ngadalshëm, Oldies, Ungjilli dhe të informojë Entertainment News.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.partifmlive.com

E-Mail: partifmnyc@gmail.com

Gjuhe: English

Vend: Jamaica

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations