top logo
Lajme Talk 93 Transmetimet FM linje 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Lajme Talk 93 FM ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, Lajm, Politika dhe Diskuto. Lajme Talk 93 FM është një stacion transmetimi radio në Kingston, Jamaica; sigurimin Lajme, Diskutim, Politika dhe Muzikë diskutime. Faqja zyrtare e lajmeve Talk 93 FM është www.newstalk93fm.com
Lajme Talk 93 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Jamaica : Lajme Talk 93 FM ]