NCU 91 FM

Info koment Stacione raport

NCU 91 FM transmetimi live nga Xhamajka. NCU 91 FM është një nga më të famshme stacioni më online radio në Xhamajka. NCU 91 FM siguruar Ungjillin dhe muzikë të krishterë.
NCU 91 Faqja e internetit FM zyrtar është ncumediagroup.com/ncufm.htm

Vend: Jamaica

Zhanret:

loading...

Popular Stations