90FM Mbarëkombëtar

Info koment Stacione raport

variacion të gjerë të programeve dhe përkushtimi për dëgjuesit preferencën e bën Mbarëkombëtar 90FM një radio intuitive për ata që kujdeset për experiece përgjithshëm. Nationwide 90FM jep dëgjuesit e tyre përvojën që dëshiron nga një radio si ta. Kështu, për argëtim përgjithshëm dhe pasion për përvojën angazhohen bën këtë një zgjedhje shumë e famshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.nationwideradiojm.com

Email: nationwideradiojm@gmail.com

FaceBook: nationwideradiojm

Cicëroj: @Nationwideradio

Instagram: nationwide90fm

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: +1 876-630-1210

Adresë: 6 Bradley Ave, Half Way Tree, Saint Andrew, Jamaica.

Vend: Jamaica

Zhanret: /

loading...

Popular Stations