Mello FM 88

Info koment Stacione raport

më të mirë të lehtë Dëgjimi Muzikë nga Xhamajka janë paraqitur nga programet e Mello FM 88. Kjo është një mënyrë shumë të plotë për të shijuar të klasit të lartë të lehtë muzikë të dëgjuarit nga muzikantë dhe këngëtarë Jamaican. Radio është gjallë 24 orë në ditë dhe ka marrë potencial për t'u bërë shumë të zakonshme në internet radio në vend.
Mello FM 88 Adresa zyrtare e internetit është www.mellofmjamaica.com

Vend: Jamaica

Zhanret:

loading...

Popular Stations