Irie FM

Info koment Stacione raport

Irie FM zyrtarisht doli në ajër në gusht 1, 1990. Irie FM ka zhvilluar një marrëdhënie personale me dëgjuesit e saj, paparë në media Jamaican si akronim deklaron inovative Radio frymëzues Gjithkush. Shumë shpejt, Irie FM gdhendur nga një vend të veçantë dhe bëri të dashur një pjesë të madhe, audienca besnik, duke u bërë një stacion radio peopleis numër.

Irie FM adresa website zyrtar është www.iriefm.net

Vend: Jamaica

Zhanret: /

loading...

Popular Stations