LINDJA 96 FM

Info koment Stacione raport

Lindje 96 FM filloi në 2018 dhe ka që atëherë vendosur veten si "Zërin e Lindjes së" – sllogani i miratuar për stacionin. Stacioni radio është e angazhuar për të sjellë përmbajtje me cilësi të ndikuar nga St. Thomas dhe lindore pjesë të Xhamajka me pjesën tjetër të vendit dhe të botës.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.east96fm.com

E-Mail: east96fm@gmail.com

Facebook: eastfm96

Cicëroj: @ east96fm

Instagram: east96fm

Vend: Jamaica

Zhanret:

loading...

Popular Stations