Virgin Radio Rock Classic

Info koment Stacione raport

Diçka e re dhe diçka të angazhohen Virgin Radio Rock Classic dëshiron për të bërë dallimin e tyre me lloje të tilla e programeve dhe programeve iniciativë. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe Virgin Radio Rock Classic në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.virginradio.it

Email: info@virginradio.it

FaceBook: virginradioitaly

Cicëroj: @virginradioit

Gjuhe: Italiano

Vend: Itali

Zhanret:

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations