Fshati Station

Info koment Stacione raport
Village Station broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Village Station brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, They also have programs for ethnic communities Italy, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Village Station official website address is www.villagestation.it

Vend: Itali

Zhanret: / /

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations