Tele Radio Stereo

Info koment Stacione raport

Tele Radio Stereo provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Tele Radio Stereo official website address is www.teleradiostereo.it

Vend: Itali

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations