Star FM Latvia

Info koment Stacione raport

Star FM Latvia broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Star FM Latvia broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Star FM Latvia official website address is www.starfm.lv

Vend: Itali

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations