RMT Radio Music Trento

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio online që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimin hitet më të mëdha në mbarë botën RMT Radio Music Trento është duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për paraqitjen e tyre të programeve të bukura.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiomusictrento.it

Email: info@radiomusictrento.it

FaceBook: RadioMusicTrento

Cicëroj: @MusicTrento

Instagram: radiomusictrento

Gjuhe: Italiano

Numri i kontaktit: +39 371 397 6248

Adresë: Via Lavisotto, 7 Trento, Itali.

Vend: Itali

Zhanret:

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations