RMC Rock romantike

Info koment Stacione raport

numri shumë të mirë të programeve të rregullta dhe programeve të veçanta për ato momente të veçanta, ditë dhe kohë nga RMC romantike Rock janë me të vërtetë shumë i këndshëm dhe të angazhohen. Me RMC romantike Rock është e mundur për të shqyrtuar gjithnjë e më shumë në hapësirën e programeve shumë i angazhuar dhe intuitive muzikore në internet radio dhe në bazë të zhanret që ata janë të kushtoj të.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiomontecarlo.net

FaceBook: I radiomontecarlo

Cicëroj: @rmc_official

Gjuhe: Italian

Numri i kontaktit: +39 02 2900 1636

Vend: Itali

Zhanret:

loading...

Italy Radio Stations

Related Stations

Popular Stations