ReteOtto

Info koment Stacione raport

ReteOtto lindur shumë vite më parë nga një 'ide e shkëlqyer dhe shpërthen në disa vjet duke u bërë një nga radio më të besueshme në Salento. Sa gjëra kanë ndryshuar që kur kam lindur! Sot ReteOtto propozon një mënyrë të re për të bërë radio, duke u përpjekur për të zbavitem dhe amaze dëgjues. ReteOtto jeton në kontakt me realitetin e përditshëm, më afër njerëzve që punojnë çdo ditë, studiuar, udhëtojnë dhe zgjedh si fonogram.

ReteOtto adresa zyrtare e internetit është www.rete8.net

Vend: Itali

Zhanret: / / /

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations