Radioattivita

Info koment Stacione raport

Radioattivita broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radioattivita broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Radioattivita official website address is www.radioattivita.com

Vend: Itali

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations