top logo

Radio Valentina FM telecasts a different scope of generally and broadly delivered projects, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, in hello fi stereo. Radio Valentina FM telecasters have confidence in giving genuine music mixed bag.

Radio Valentina FM official website address is www.radiovalentina.eu

Radio Valentina FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Valentina FM ]