Radio Napoli Doc

Info koment Stacione raport

Radio Napoli Doc është një radio live online italiane në Itali . Radio Napoli Doc transmetimit 24 orë program të jetojnë në internet. Vizioni Radio Napoli Doc është për të përfaqësuar kulturën Itali globalisht, kompania i synimeve të dhënësit dëgjuesit të cilët flasin italisht dhe jetojnë si brenda dhe jashte vendit. Vetëm përmbajtja Italia janë transmetuar përmes këtij stacioni deri tani. Radio Napoli Doc jemi të përkushtuar për të promovuar Itali Kultura, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
Faqja zyrtare : www.radionapolidoc.it

Vend: Itali

Zhanret:

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations