top logo

Radio Mola listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio.

Radio Mola official website address is www.radiomola.net

Radio Mola
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Radio Mola ]