Radio Mb Ndërkombëtare

Info koment Stacione raport

Ndërsa zgjedhjen këngë zgjedh Radio Mb ndërkombëtare dhe vendin e tyre në një mënyrë të tillë në mënyrë që melodia dhe ritmi në mes të këngëve të mbetet e paprekur dhe kjo është e domosdoshme për një ambient të këndshëm dhe të vazhdueshme muzikore që përfundimisht do të çojë dëgjuesit gjithnjë e më shumë drejt Radio Mb ndërkombëtare përditshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiombinternational.net

Email: radiombqualiano@gmail.com

FaceBook: mbmusica.metrica

Gjuhe: Italiano

Numri i kontaktit: +39 334 103 6663

Vend: Itali

Zhanret: / /

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations