Radio Cape Town

Info koment Stacione raport
Radio Citta del Capo is a hit live online broadcasting music channel based on Bologna, Itali. Radio Citta del Capo plays different range of music genres like news, pop, diskutim. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me lajme, pop, diskutim. Radio Citta del Capo is also available Bologna, Itali.
Radio Citta del Capo official website address is www.radiocittadelcapo.it

Vend: Itali

Zhanret: / /

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations