NBC Milano

Info koment Stacione raport

vetëm TOP 40 godet të çdo viti nga 1970 në 1990. Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore në lidhje me temën e NBC Milano. Ata nuk janë vetëm duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë NBC Milano.

NBC Milano adresa website zyrtar është www.nbcmilano.it

Vend: Itali

Zhanret:

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations