top logo
Lolli Radio Italia transmetuar lloj të ndryshme të fundit Soft, Valle, Oldies etj. muzikë . Italia Lolli Radio jetojnë transmetimin nga Italia. Ajo promovon historinë e muzikës italiane, por edhe të gjitha modelet e fundit dhe ide të reja, Premiera shpesh programuar.
Lolli Radio Italia
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Lolli Radio Italia ]