Giornale Radio

Info koment Stacione raport

Të gjitha lajmet 24/24 dhe 7/7. Theksuar temën e radios dhe Giornale Radio është bërë lehtësisht një nga mediat interesante për dëgjuesit e radios në internet për të kaluar kohën e tyre. Radioja dhe programet e saj së bashku me prezantimin e të gjitha të përputhen me temën dhe vizionin e radio aq mirë që dëgjuesit të bie në dashuri me programet menjëherë pas akordim në.

Detajet e kontaktit-

Gjuhe: Italian

Vend: Itali

Zhanret:

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations