top logo

Elle Radio është një medium popullor i cili ofron një orar të ngjeshur me një shumë të programeve nga informacioni të futbollit, nga kultura të modës, nga kinemaja në mjekësi dhe shumë më tepër. Elle Radio bën të gjitha këto gjëra për të mbajtur ju të informuar. Por më shumë se të gjitha këto kjo është radio që ju ofron muzikë të mirë të mundshme.
Elle Radio adresa e internetit zyrtare është www.elleradio.it

Ajo Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Ajo Radio ]