top logo

Comoradio Ndërkombëtare është menduar për muzikë të mirë, përditësim lajme nga e gjithë bota, informacion në kohë reale dhe programe të ndryshme themed për dhënien dëgjuesit e tyre kënaqësi fundit. Comoradio Ndërkombëtare është emëruar pas qytetin dhe është projektuar për të dhënë dëgjuesit e programeve më të mira në klasën e tyre.
Bërë për të dëgjohet në çdo cep të planetit!
Adresa Comoradio Ndërkombëtare faqen zyrtare është www.comoradio.it

Comoradio Ndërkombëtare
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Comoradio Ndërkombëtare ]