top logo

Ciccio Riccio transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Ciccio Riccio besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të Pop, Italian, Hits.

Ciccio Riccio adresa faqen zyrtare është www.ciccioriccio.it

Ciccio Riccio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Ciccio Riccio ]