top logo

SOUND QENDRA “I love music”: muzikë tuaj, Qyteti juaj, radio tuaj!

Të gjitha muzikë më të bukur, me mendjet e hapura të zhanreve ose stilet, por shënuar nga një diskriminuese unik: prekshmëri. Stili i pagabueshëm “ar” Muzikë QENDRA çmuar SOUND, qyteti i vërtetë radio, i cili ju këshillon dhe ju shoqëron në çdo ngjarje që ndodh në Romë dhe Lazio. Qendra Tone, shpërblen besnikërinë e dëgjuesve çdo ditë, me shumë çmime, ju vetëm klikoni për të thirrur dhe unë si për të dëgjuar e parë 06 2598435 fiton më të shpejtë !!

Menaxhimi i është besuar zërat e Susy B, Çuditshme Emanuele Carocci, Hannibal Grasso, Federica Elmi, Daria Baietti, Antonio dhe Massimiliano.

Informacion, këshillë, Arti dhe Kultura me qytetin tonë, “Roma” dhe ngjarjet e saj.

Viabilities çdo orë, Çmimet, bileta falas për të lirë për të përjetojnë qytetin.

Centro Suono adresa zyrtare e internetit është www.centrosuono.com

Qendra Tone
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Qendra Tone ]