top logo

Blu Radio Veneto është një radio e komunitetit për ata që e do muzikën italiane dhe është italian. Radio promovon muzikën e tyre nga muzikantë të famshëm italian dhe zgjedhja e tyre zhanër për programet janë kryesisht Adult Bashkëkohore, më i lartë 40, pop dhe rok. Blu Radio Veneto ka bërë një zgjedhje të madhe në lidhje me të lartpërmendura zhanër bazuar muzikë.
Blu Radio Veneto adresa faqen zyrtare është www.bluradioveneto.it

Blu Radio Veneto
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Blu Radio Veneto ]