top logo
Antenë 2 is an Italian radio station. Antenë 2 is broadcasting from Clusone town, Itali. Antenë 2 provides 24 hours live online mix of several genres and styles of music. The station plays top 100 music you love while striving to keep up with the desires of its listeners. R&B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet. Faqja zyrtare e Antena 2 është www.antenna2.it
Antenë 2
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Antenë 2 ]