top logo

Audienca nënkupton një marrëveshje të madhe, stacioni duhet të paraqesin veten si një audiencë stacion anëtarët duhet të jetë optimiste për. Ata ndërtojnë një solidaritet të jashtëzakonshëm në mes të anëtarëve të audiencës dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një korrespondencë të mirë në mes të tyre dhe të anëtarëve të tyre të audiencës e cila do të sjellë në lidhje me një stimulim më shumë stacioni pasur radio.

Amiata Radio adresa e internetit zyrtare është www.amiataradio.com

Amiata Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Amiata Radio ]