top logo

Afri Radio Italia do sigurimin muzikën e shumë lloje të shijet. Muzika Botërore është formë shumë popullore e muzikës në Itali. Mirë është të duartrokasin gjithmonë nga Afri Radio Italia dhe pasi ka shumë këngëtarë të njohura dhe të njohur në botë dhe muzikantë në Itali dhe Afri Radio shumicën e kohës luan muzikë popullore italiane.
Afri Radio Italia adresa faqen zyrtare është www.afriradio.it

Afri Radio Italia
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Afri Radio Italia ]