top logo

Një Franca Dream luan top 40, pop dhe Oldies muzikë për dëgjuesit e tyre radio me ndërveprim të bukur dhe shumë interaktive dhe prezantimi për një mjedis më të orientuar dëgjues të radios. Vizioni i tyre është për të mundësuar radio e tyre për një numër masiv të dëgjuesit të cilët do të jetë i kënaqur që të jetë me ta.
Një Franca Dream adresa faqen zyrtare është www.afrancedreamhitsfr24h.playtheradio.com

Një Franca Dream
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Një Franca Dream ]