7Digital Radio është

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar një lloje të ndryshme të godet 7va radio digjitale është gati për t'u angazhuar ju me këtë stacion emocionuese dhe të angazhohen në radio që është në dispozicion për të gëzuar për të gjithë rreth botës dhe për më tepër radio është gjithashtu në linjë 24/7. Kështu, në qoftë se ju pëlqen 7va radio digjitale goditi butonin luajnë dhe të gëzojnë muzikë e zgjedhjes suaj me radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.7va.st

Email: 7va@7va.it

Gjuhe: Italian

Vend: Itali

Zhanret:

loading...

Italy Radio Stations

Popular Stations