top logo

12 VDA Radio dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio.

12 VDA Radio adresa e internetit zyrtare është 12vda.eu

12 VDA Radio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : 12 VDA Radio ]