top logo

Në 15.40 në 16 Shkurt 1976 , në një studio të vogël të ngritur në një apartament në lagjen Giambellino, në periferi të Milanos, fillon një aventurë e madhe: për herë të parë një radio stacion privat transmeton sinjalin e vet në të gjithë Italinë. Dhe ‘ Radio Studio 105 , më vonë u quajt Rrjeti 105 , dhe më në fund, në mesin e viteve nëntëdhjetë, Radio 105 . Radio e Rekordeve. Përse? Pse në Bel Paese është rrjeti i parë, emetuesi nga shpikjet pioniere, një me seli në zemër të Milanos dhe dy zyrat jashtë shtetit në Nju Jork dhe Miami.
Kohët kanë ndryshuar, por e kaluara e Radio 105 është kurrë jashtë modës për këtë web radio 105 Historia feston – në skenarin moderne, mediat online dhe celular – e dekada para tre dhe një gjysmë të emetuesit tonë. Original vjela muzikë: për 105 Luan Story 24 orë 24 Sukseset italiane dhe ndërkombëtare që shënuan një epokë. Këngët u bë hits falë Radio 105 , gërvisht legjendar , Discolancio famëkeq dhe numrat 1 renditjen Hit 105 Goditi Italinë dhe Discomania. Stay tuned!

105 Histori
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : 105 Histori ]