top logo

Direkt program eponymous në ajër jetojnë nga studiot e Radio 105 në zemër të qytetit magjik, e vetmja radio web që transmeton 24 orë 24 është para së gjithash (!) Është shtëpia Supernovita & skena valle e SHBA, por edhe të nxehtë, të ndjekur më të pritura rap-lojë, ata që kanë debutuar vetëm në klubet në Miami ose në mixtape ekskluzive që qarkullojnë në rrugë dhe në plazhet e Jugut Beach. Get në dëgjim, klikoni 105 Miami. Ora parullë partisë!

105 Miami adresa website zyrtar është www.105.net

105 Miami
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : 105 Miami ]