top logo

Fjala kyç është “105 Brez: Hyrja e ndaluar për më shumë 18 vjet.” Dhe 'revolucionar radio web 105.net nënshkruar, një i ri “frekuencë” në internet dhe celular që ofron një rotacioni të përditshme non-stop muzikë dedikuar ekskluzivisht për suksesin dhe risi e protagonistëve të vogla të mëdha të universit “fatkeqësi”. Emrat? Një Drejtimi, Vajzat’ Brez, Demi Lovato, lojtarët yll pop urban Conor Maynard, Shelg jashtëzakonshëm – fëmija i dytë i çiftit Will Smith-Jada Pinkett – por Katy Perry dhe David Guetta, po ashtu, i pashmangshëm, të sweethearts e Amerikës Selena Gomez dhe Justin Bieber, dhe të gjitha numrat një i skenës italiane. Ata që doli nga thellësitë e nëntokës ose web si EMIS Killa, Dy gishtat e energjisë Francers, dhe ata që kanë ardhur në luftimet suksesit sfidon mbuluar kaluar në fazat e shfaqjes më të popullarizuar talent në boot, si Alessandro Casillo, Emma, Alessandra Amoroso, Mark Karta, Annalisa, Valerio Scanu, Virginio, Gerardo Pulli dhe superstars tjera “Miqtë.” Pse janë baladat romantike e këtyre “ardhurve” marrjen e rinj çmendur nga Trieste në Dubrovnik, goditi zgjedhje të kompozoj një brez i veçantë ngjarje e 105, një me zgjedhjen më të respektuar “Dashuria Generation – Dashuritë & Kisses”.

105 Gjeneruar në adresën e internetit zyrtare është www.105.net

105 Brez
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : 105 Brez ]