top logo

Ajo që quhet 105 2k & Më shumë! dhe është e vetmja radio web që transmeton hit i madh të mijëvjeçarit të ri. Protagonistët?

Emrat e mëdhenj të muzikës-biz cili ngjitur radio rëndë rotacionit që 2000: Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry dhe ikona të tjera të pop-epokës së re të, Fenomeni Eminem dhe rap yjet të cilët kanë projektuar e hip hop në katet krye të Listat, mjeshtrat e “Touch Frëngjisht” David Guetta dhe Bob Sinclar, Ngjyrë gështenjë 5 dhe grupi tjetër super rritur nën diell Kaliforni, Jennifer Lopez, Pitbull dhe të shëndoshë muskulor që i çmendur Miami, të rrokut mëdha britanike Coldplay dhe Muse, dhe e shumë rrjedhën e muzikës italiane, nga numri një skenë urbane të shquar Fabri Fibra Jovanotti, Tiziano Ferro dhe krematorium, Ylli i kenges-pop e gjeneratës së re.

105 2k dhe shumë adresa zyrtare e internetit është www.105.net

105 2k dhe më shumë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : 105 2k dhe më shumë ]