top logo

1 Master Hip Hop është tepër e fundit në Hip stacionet bazë zhanër Hop radio të Italisë. Radio është transmetuar drejtpërdrejt nga Italia dhe ata janë të njohur mirë për rap tyre, hip hop, r dhe b bazuar italiane si dhe muzika ndërkombëtare. 1 Master Hip Hop kryesisht luan ato këngë nga mosha klasike.
1 Master Hip Hop adresa faqen zyrtare është 1masterhip-hop.playtheradio.com

1 Master Hip Hop
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : 1 Master Hip Hop ]