top logo

Sound i Qendrës 24 Orë në ditë në lindje muzikë mesdhetare me të mirë dhe të mirën e bukur pagesë se muzika Lindore dhe natyrisht të gjitha llojeve të Hzanrim me transmetuesit më të mira. Nuk janë të gjitha llojet e programeve të radios: Mediterranean ritëm,muzikë Java e Rinisë mesdhetare nostalgji dhe për të marrë Shabbat e premte mesdhetare greke remixes Dansim Travestitëve Izraelin Muzikë latine me germa vjet 50 70 80 Etj dhe sigurisht këngët e Radio Voice Qendra është themeluar në 2016 Radio hapur për publikun gjithë dashamirët e muzikës në Mesdheun lindor. Dhe të gjithë dashamirët e llojeve të ndryshme Hzanrim

Radio Voice Center është adresa zyrtare e internetit www.radiokolamerkaz.co.il

<span lang ="he">Radio Voice Center</hapësirë>
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Izrael : Radio Voice Center ]