Wired FM 99.9

Info koment Stacione raport

Entertaining their listeners for a long time now Wired FM 99.9 has become easily a very capable online radio medium with lots of experience and experts in broadcasting field. Gjatë gjithë ditës ata prodhojnë programe që janë të dashur nga dëgjuesit e tyre dhe për këtë arsye ata kanë ndërtuar lidhje të mira me dëgjuesit e tyre.
Wired FM 99.9 Adresa zyrtare e internetit është www.wiredfm.ie

Vend: Ireland

Zhanret:

loading...

Ireland Radio Stations

Popular Stations