top logo
Newstalk FM është një radio stacion që transmeton program FM përmes rrjetit të internetit globale. Dëgjuesit mund të dëgjojnë Lajme, Diskuto tregon kudo ka qasje në internet. Newstalk FM transmeton programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi optimale të shëndosha dhe 99% Operacioni i vazhdueshëm. Newstalk FM adresa web site zyrtar është newstalk.ie
Newstalk FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Newstalk FM ]