top logo
News Talk is a live online broadcasting music channel based on Dublin, Ireland. News Talk plays different range of Spoken, Kombëtare Lajme. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel success was driven largely by the strength of its running programs with Spoken, Kombëtare Lajme. News Talk is also available across Dublin, Ireland.
News Talk official website address is www.newstalk.ie
Lajme Talk
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Lajme Talk ]