top logo

Ngadalshëm dhe i qëndrueshëm që do të merrni në kontakt me radio dhe llojet e saj të ndryshme të programeve që përfundimisht do të jetë një pjesë e jetës tuaj. This radio is all about that special attraction and connection with their listeners which will eventually lead them liking Kiss Waterford for a very long time.

Kiss Waterford official online address is www.twitter.com/kisswaterford

Kiss Waterford
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Kiss Waterford ]