top logo
Kiss FM Dublin është një popullore stacionit radaio muzikë që veprojnë në gjuhën ruse. Ajo po luan pop, valle dhe muzikë russian 24 orë live online. Playlist tyre përmban të gjitha muzikë hit nga artistë popullore. Kiss faqen zyrtare FM Dublin është www.kissfm-ireland.com E themeluar në prill 8,2012.
Kiss FM Dublin
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Kiss FM Dublin ]